В момента България е една от най-големите жертви на фалшивите новини

...
В момента България е една от най-големите жертви на фалшивите новини
Коментари Харесай

Паси: България е една от най-големите жертви на пропагандната агресия от Русия

" В момента България е една от най-големите жертви на подправените вести и на пропагандната експанзия, която идва от Русия ". Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър на външните работи Соломон Паси.

Той посочи, че моралната и пропагандната експанзия на Русия в никакъв случай не е серпантина.

Паси съобщи, че би трябвало да се създадат и изградят нови черноморски бази на НАТО в Черноморския басейн, в това число към Варна и Бургас.

Той разяснява и възникналото напрежение сред Украйна и Русия като акцентира, че има едно значимо предписание в дипломацията, което би трябвало да бъде прилагано особено към Русия.

" За Русия би трябвало да се приказва с голямо почитание и чудесно въоръжение ",наблегна Паси. 

Украйна ги нямат и двете,  констатира Паси и добави, че с цел да изпратиш военни кораби, които няма да използваш се назовава блъф.

По думите му  украинската страна би трябвало да има явен проект за дейности и да не се концентрират единствено върху връзките с Русия.

Той е на мнение, че  с руснаците би трябвало да се беседва от ситуацията на равнопоставеността.

Паси акцентира, че  въоръжението на Русия в Черноморския басейн е три пъти по-гомямо от въоръжението на Румъния, България и Турция взети дружно.

" Това е голямата причина за повишаване апетита на съветската страна в Черноморския регион ", добави той.

Солом Паси е на мнение, че  единственото лекарство против този вкус е повече стационирано въоръжение на НАТО и Европейски Съюз в Черноморския басейн. / news.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР